Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Käsipuristin

Kwik Set

Käsipuristin Monikäyttöinen nahkainen käsipuristin on intuitiivinen, yleisesti suunniteltu kone, joka yksinkertaistaa päivittäisten nahkakäsityöläisten elämää ja hyödyntää pienessä tilassasi kaiken hyödyn. Sen avulla käyttäjät voivat leikata nahkaa, painaa / kohokuvioida ja asettaa laitteita 20: lla mukautetulla muotilla ja sovittimella. Tämä alusta on suunniteltu alusta alkaen luokan johtavaksi tuotteeksi.

Projektin nimi : Kwik Set, Suunnittelijoiden nimi : Erik Christopher DeMelo, Asiakkaan nimi : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Käsipuristin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.