Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jakkara

Ane

Jakkara Ane-jakkarassa on massiivipuutavarahiutaleita, jotka näyttävät kelluvan harmonisesti, mutta riippumatta puutavaroista teräskehyksen yläpuolella. Suunnittelijan mukaan istuin, käsityönä tehty sertifioidusta ympäristöystävällisestä puusta, muodostetaan käyttämällä ainutlaatuisesti useita puun muotoja, jotka on sijoitettu ja leikattu dynaamisella tavalla. Istuessaan jakkaralle, pieni kulman nousu selkänojaan ja sivuun kohdistuvat kulmat päättyvät tavalla, joka tarjoaa luonnollisen, mukavan istuma-asennon. Ane-jakkara on juuri sopivan monimutkaisuus tyylikkään pinnan luomiseksi.

Projektin nimi : Ane, Suunnittelijoiden nimi : Troy Backhouse, Asiakkaan nimi : troy backhouse.

Ane Jakkara

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.