Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannettava Ultraäänivirheilmaisin

Prisma

Kannettava Ultraäänivirheilmaisin Prisma on suunniteltu ei-invasiiviseen materiaalitestaukseen äärimmäisissä ympäristöissä. Se on ensimmäinen ilmaisin, joka sisältää edistyneen reaaliaikaisen kuvantamisen ja 3D-skannauksen, mikä tekee virheiden tulkinnasta huomattavasti helpompaa ja vähentää teknikkojen aikaa paikan päällä. Käytännöllisesti katsoen tuhoutumattomalla kotelolla ja ainutlaatuisilla useilla tarkastustavoilla Prisma voi kattaa kaikki testaussovellukset öljyputkista ilmailualan komponentteihin. Se on ensimmäinen ilmaisin, jossa on kiinteä tiedontallennus ja automaattinen PDF-raporttien generointi. Langattoman ja Ethernet-yhteyden ansiosta yksikkö voidaan helposti päivittää tai diagnosoida.

Projektin nimi : Prisma, Suunnittelijoiden nimi : LA Design , Asiakkaan nimi : Sonatest.

Prisma Kannettava Ultraäänivirheilmaisin

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.