Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvila

Aix Arome Cafe

Kahvila Kahvilassa vierailijat kokevat rinnakkaiselon valtamerten kanssa. Avaruuden keskelle sijoitettu valtava munanmuotoinen rakenne toimii samanaikaisesti kassa- ja kahvintoimittajana. Kabinetin ikoninen ulkonäkö on inspiroitunut tummasta ja tylsästä näköisestä kahvipavusta. Kaksi isoa aukkoa ”ison papun” molemmin puolin edessä toimivat hyvänä ilmanvaihdon ja luonnollisen valon lähteenä. Kahvila tarjosi pitkän pöydän, kuten kasan mustekalaita ja kuplia. Näennäisesti satunnaisesti roikkuvat kattokruunut muistuttavat kalojen näkymää veden pinnalle, kiiltävät aallot imevät viihtyisän auringonvalon laajasta taivaasta.

Projektin nimi : Aix Arome Cafe, Suunnittelijoiden nimi : One Plus Partnership Limited, Asiakkaan nimi : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Kahvila

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.