Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

good morning original calendar 2012 “Farm”

Kalenteri Maatila on kitet paperi-eläinkalenteri. Täysin koottu se tekee ihastuttavan pienoistilan täydellisenä kuuden eri eläimen kanssa.

Projektin nimi : good morning original calendar 2012 “Farm”, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Kalenteri

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.