Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Uv-Sterilointilaite

Sun Waves

Uv-Sterilointilaite SunWaves on sterilointilaite, joka pystyy poistamaan bakteerit, homeet, bakteerit ja virukset vain 8 sekunnissa. Suunniteltu hajottamaan bakteerikuormitusta pinnoilla, kuten kahvikupeissa tai lautasissa. SunWaves keksittiin COVID-19-vuoden ahdinkoa silmällä pitäen auttamaan sinua nauttimaan eleestä, kuten teen juomisesta kahvilassa turvallisesti. Sitä voidaan käyttää sekä ammatti- että kotiympäristössä, koska se steriloituu yksinkertaisella liikkeellä erittäin lyhyessä ajassa UV-C-valon kautta, jolla on pitkä käyttöikä ja vähän huoltoa, mikä myös auttaa vähentämään kertakäyttöistä materiaalia.

Projektin nimi : Sun Waves, Suunnittelijoiden nimi : Giuseppe Santacroce, Asiakkaan nimi : C.O.L.D.A.P. SRL.

Sun Waves Uv-Sterilointilaite

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.