Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Cube

Sohvapöytä Suunnittelu on inspiroinut Golden Ratio- ja Mangiarotti-geometriset veistokset. Lomake on interaktiivinen ja tarjoaa käyttäjälle erilaisia yhdistelmiä. Suunnittelu koostuu neljästä erikokoisesta sohvapöydästä ja kuutiosta, joka on valaistuselementti, vuorattu puikko. Suunnittelun elementit ovat monitoimilaitteita vastaamaan käyttäjän tarpeita. Tuote on valmistettu Corian-materiaalista ja vanerista.

Projektin nimi : Cube, Suunnittelijoiden nimi : Meltem Eti Proto, Julide Arslan, Asiakkaan nimi : Meltem Eti Proto, Jülide Arslan.

Cube Sohvapöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.