Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Autonominen Liikkuva Robotti

Pharmy

Autonominen Liikkuva Robotti Autonominen navigointirobotti sairaalan logistiikkaan. Se on tuote- ja palvelujärjestelmä, jonka avulla voidaan toimittaa turvallisia ja tehokkaita toimituksia vähentämällä terveydenhuollon ammattilaisten mahdollisuuksia altistua sairaudelle, hillitsemään pandeemisia sairauksia sairaalan henkilökunnan ja potilaiden välillä (COVID-19 tai H1N1). Suunnittelu auttaa käsittelemään sairaalatoimituksia helposti ja turvallisesti käyttämällä helppoa käyttäjän vuorovaikutusta ystävällisen tekniikan avulla. Robottiyksiköillä on kyky liikkua itsenäisesti sisäympäristöön ja heillä on synkronoitu virtaus samanlaisten yksiköiden kanssa, ja ne pystyvät robotisoimaan ryhmäyhteistyötä.

Projektin nimi : Pharmy, Suunnittelijoiden nimi : ARBO design, Asiakkaan nimi : ARBO design.

Pharmy Autonominen Liikkuva Robotti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.