Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Majatalon Sisustus

The MeetNi

Majatalon Sisustus Suunnitteluelementtien suhteen sitä ei ole tarkoitettu monimutkaiseksi tai minimalistiseksi. Pohjaksi otetaan kiinalainen yksinkertainen väri, mutta tekstuurimaalilla jätetään tilaa tyhjäksi, mikä muodostaa itämaisen taiteellisen käsityksen modernin estetiikan mukaisesti. Modernit humanistiset kodinkalusteet ja perinteiset koristeet, joissa on historiallisia tarinoita, näyttävät olevan muinaisia ja avaruudessa virtaavia moderneja vuoropuheluita, joissa on rauhallisesti muinainen viehätys.

Projektin nimi : The MeetNi, Suunnittelijoiden nimi : Lichen Ding, Asiakkaan nimi : The MeetNi Hotel.

The MeetNi Majatalon Sisustus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.