Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Paviljonki

ResoNet Sinan Mansions

Paviljonki Resanet-paviljonki tilataan Shanghain Sinan-kartanoilta kiinalaisen uuden vuoden 2017 juhlimiseksi. Siinä käytetään Low-Fi-tekniikoita luonnolliselle ympäristölle ominaisten resonanssitaajuuksien visualisoimiseksi yleisön ja ympäröivien elementtien vuorovaikutuksen kautta LED-verkon avulla. Paviljonki valaisee julkista valtakuntaa vasteena tärinän ärsykkeille. Sen lisäksi, että vierailijat voivat tulla kevätjuhlatoiveita varten, sitä voidaan käyttää myös esityslavana.

Nojatuoli

Lollipop

Nojatuoli Lollipop-nojatuoli on yhdistelmä epätavallisia muotoja ja muodikkaita värejä. Sen siluetit ja värielementit piti näyttää etäältä kuin karkkeja, mutta samalla nojatuolin tulisi mahtua eri tyylien sisätiloihin. Chupa-chups-muoto muodosti käsinojien perustan ja selkänoja ja istuin on tehty klassisten karkkien muodossa. Lollipop-nojatuoli on tarkoitettu ihmisille, jotka pitävät rohkeista päätöksistä ja muotista, mutta eivät halua luopua toiminnallisuudesta ja mukavuudesta.

Ilmanlaadunvalvonta

Midea Sensia AQC

Ilmanlaadunvalvonta Midea Sensia AQC on älykäs hybridi, joka yhdistää kodin sisustuksen sekä eleganssilla että tyylillä. Se tuo humanisoitua tekniikkaa ja innovaatioita ominaisuuksien avulla, säätämällä lämpötilan ja ilmanlaadun puhdistusta valaistuksella ja maljakoilla huoneen sisustukseen. Hyvinvointi saavutetaan anturitekniikan avulla, joka pystyy lukemaan ympäristöä ja pitämään paikallisen lämpötilan ja kosteuden vakaana, MideaAppin aiemman asennuksen mukaan.

Ilmastointilaite

Midea Sensia HW

Ilmastointilaite Midea Sensia edistää elämänlaatua ja innovatiivista tapaa paljastaa koriste-esine. Ilmavirtatehokkuuden ja hiljaisuuden lisäksi se esittelee innovatiivisen kosketuspaneelin, joka antaa pääsyn toimintoihin, salaman väreihin ja voimakkuuteen. Stressinvastaista prosessia avustava väriterapia, joka suuntaa innovatiivisia tuotteita molemmin puolin, hyvinvointia ja estetiikkaa. Erilaisen estetiikan lisäksi sen muodot yhdistävät kodin sisustukseen sekä tyylikkyyttä että tyyliä, arvostavat taloa epäsuoralla valolla.

Työpöytä

Duoo

Työpöytä Duoo-työpöytä on halu ilmaista luonnetta muotojen minimalismin kautta. Sen ohuet vaakaviivat ja kulmikkaat metalliset jalat luovat tehokkaan visuaalisen kuvan. Ylähylly antaa sinun asettaa paperitavarat niin, että se ei häiritse työskennellessäsi. Laitteiden kytkemistä varten piilotettu lokero ylläpitää puhdasta estetiikkaa. Luonnollisesta viilusta valmistettu pöytälevy kantaa luonnollisen puun tekstuurin lämpöä. Pöytä ylläpitää moitteettoman tasapainon harmonisesti valittujen materiaalien, toimivuuden ja käytännöllisyyden ansiosta yhdistettynä säännöllisten ja tiukkojen muotojen estetiikkaan.

Kotitekoinen Pasta-Kone

Hidro Mamma Mia

Kotitekoinen Pasta-Kone Hidro Mama Mia on sosiokulttuurinen pelastus Italian gastronomian kautta. Erittäin helppo käyttää, se on kevyt ja kompakti, helppo säilyttää ja kuljettaa. Se mahdollistaa turvallisen korkean tuottavuuden tarjoamalla perheen miellyttävän keittämiskokemuksen jokapäiväiseen elämään ja ystävien vuorovaikutukseen. Moottori on integroitu täysin voimansiirtosarjaan. Tarjoaa tehoa, lujuutta ja turvallista käyttöä, ja tarjoaa myös helpon puhdistuksen ja tuen. Se leikkaa taikinat eripaksuisina ja pystyy valmistamaan erilaisia ruokia: pastaa, nuudelit, lasananan, leipää, leivonnaisia, pizzaa ja paljon muuta.