Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Little Kong

Lamppu Little Kong on ympäröivien lamppujen sarja, joka sisältää itämaista filosofiaa. Itämainen estetiikka kiinnittää suurta huomiota virtuaalisen ja todellisen, täydellisen ja tyhjän suhteeseen. LEDien piilevä piilottaminen metallinapaan ei vain takaa lampunvarjostimen tyhjyyttä ja puhtautta, mutta erottaa Kongin myös muista lampuista. Suunnittelijat saivat selville toteutettavissa olevan veneen yli 30-kertaisen kokeilun jälkeen valon ja erilaisen tekstuurin esittämiseksi täydellisesti, mikä mahdollistaa uskomattoman valaistuskokemuksen. Tukiasema tukee langatonta lataamista ja siinä on USB-portti. Se voidaan kytkeä päälle tai pois vain heiluttamalla käsiä.

Keittiön Jakkara

Coupe

Keittiön Jakkara Tämä jakkara on suunniteltu auttamaan ylläpitämään neutraalia istumisasentoa. Tarkkailemalla ihmisten päivittäistä käyttäytymistä suunnittelutiimi löysi ihmisten tarpeen istua tuolilla lyhyemmän ajan, kuten istua keittiössä nopean tauon vuoksi, mikä inspiroi joukkuetta luomaan tämä jakkara nimenomaan tällaisen käytöksen mukaiseksi. Tämä jakkara on suunniteltu minimaalisin osin ja rakentein, joten jakkara on edullinen ja kustannustehokas sekä ostajille että myyjille ottamalla huomioon valmistajien tuottavuus.

Pesulavyö Sisätiloissa

Brooklyn Laundreel

Pesulavyö Sisätiloissa Tämä on pyykinvyö sisäkäyttöön. Kompakti runko, joka on pienempi kuin japanilainen paperi, näyttää mittanauhaltä, sileä pinta ilman ruuvia pinnalla. 4 metrin pituisella vyöllä on yhteensä 29 reikää, jokainen reikä voi pitää ja pitää takkiripustinta ilman pyykkitappeja. Se toimii nopeasti kuivana. Vyö on valmistettu antibakteerisesta ja homeen vastaisesta polyuretaanista, turvallisesta, puhtaasta ja vahvasta materiaalista. Enimmäiskuorma on 15 kg. 2 kpl koukkua ja pyörivä runko mahdollistavat monisuuntaisen käytön. Pieni ja yksinkertainen, mutta tämä on erittäin hyödyllinen sisäpesuväline. Helppo käyttö ja älykäs asennus sopivat kaikkiin huoneisiin.

Sohva

Shell

Sohva Shell-sohva ilmestyi yhdistelmänä simpukankuorien ja muotisuuntausten kanssa jäljittelemällä exoskeleton-tekniikkaa ja 3D-tulostusta. Tavoitteena oli luoda sohva optisen illuusion vaikutuksella. Niiden tulisi olla kevyitä ja ilmavia huonekaluja, joita voidaan käyttää sekä kotona että ulkona. Kevyyden vaikutuksen saavuttamiseksi käytettiin nylonköysien rainaa. Täten ruhon kovuus tasapainottuu siluettiviivojen kudonnalla ja pehmeydellä. Istuimen nurkkaosien alapuolella olevaa jäykkää alustaa voidaan käyttää sivupöytäinä ja pehmeinä yläistuimina ja tyynyinä viimeistelyyn.

Nojatuoli

Infinity

Nojatuoli Infinity-nojatuolisuunnittelun pääpaino on tehty selkänojaan. Se on äärettömyyssymbolin viittaus - käännetty kahdeksan luku. Vaikuttaa siltä, että se muuttaa muotoaan kääntyessään, asettamalla linjojen dynamiikan ja luomalla äärettömysmerkin uudelleen usealle tasolle. Selkänojaa vedetään yhdessä useilla elastisilla nauhoilla, jotka muodostavat ulkoisen silmukan, joka palaa myös elämän ja tasapainon äärettömän syklin symboliikkaan. Lisäpaino on ainutlaatuisissa jaloissa, jotka kiinnittävät ja tukevat nojatuolin sivuosat turvallisesti kuten puristimet.

Valaistus

Capsule

Valaistus Valaisimen muoto Kapseli toistaa nykymaailmassa niin yleisen kapselimuodon: lääkkeet, arkkitehtoniset rakenteet, avaruusalukset, termoset, putket, aikakapselit, jotka välittävät viestejä jälkeläisille vuosikymmenien ajan. Se voi olla kahta tyyppiä: vakio ja pitkänomainen. Valaisimia on saatavana useissa väreissä vaihtelevalla läpinäkyvyydellä. Sidonta nylonköysillä lisää käsintehtyä vaikutusta lamppuun. Sen yleinen muoto oli määrittää valmistuksen ja massatuotannon yksinkertaisuus. Säästö lampun tuotantoprosessissa on sen tärkein etu.