Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Muutospyöräpysäköinti

Smartstreets-Cyclepark™

Muutospyöräpysäköinti Smartstreets-Cyclepark on monipuolinen, virtaviivainen pyöräparkkipaikka kahdelle polkupyörälle, joka sopii minuuteihin mahdollistaen polkupyörien pysäköintimahdollisuuksien nopean parantamisen kaupunkialueilla lisäämättä sotkua katumaisemaan. Laitteet auttavat vähentämään pyörävarkauksia, ja ne voidaan asentaa kapeimmillekin kaduille vapauttaen uutta arvoa olemassa olevasta infrastruktuurista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet voivat olla RAL-värejä vastaavia ja merkkituotteita paikallisille viranomaisille tai sponsoreille. Sitä voidaan käyttää myös pyöräteiden tunnistamiseen. Se voidaan määrittää sopimaan mihin tahansa sarakkeen kokoon tai tyyliin.

Portaikko

U Step

Portaikko U-portaikko muodostetaan lukitsemalla kaksi u: n muotoista neliörasiaprofiilikappaletta, joilla on eri mitat. Tällä tavalla portaikko muuttuu omavaraiseksi, jos mitat eivät ylitä kynnysarvoa. Näiden kappaleiden etukäteisvalmistelu tarjoaa asennusmukavuuden. Näiden suorien kappaleiden pakkaaminen ja kuljettaminen on myös yksinkertaistettu huomattavasti.

Portaikko

UVine

Portaikko UV-kierreportaat muodostetaan kytkemällä U- ja V-muotoiset laatikkoprofiilit vuorotellen. Tällä tavalla portaasta tulee omavarainen, koska se ei tarvitse keskinapaa tai kehän tukea. Modulaarisen ja monipuolisen rakenteensa ansiosta suunnittelu helpottaa valmistusta, pakkaamista, kuljetusta ja asennusta.

Puinen E-Pyörä

wooden ebike

Puinen E-Pyörä Berliini Aceteam loi ensimmäisen puisen e-pyörän, jonka tehtävänä oli rakentaa se ympäristöystävällisellä tavalla. Pätevän yhteistyökumppanin etsiminen onnistui Eberswalden yliopiston kestävän kehityksen puun ja tekniikan tiedekunnan kanssa. Matthias Brodan idea toteutui, yhdistäen CNC-tekniikan ja puumateriaalin tuntemuksen. Puinen E-Bike syntyi.

Pöytävalo

Moon

Pöytävalo Tällä valolla on aktiivinen tehtävä seurata ihmisiä työtilassa aamusta iltaan. Se on suunniteltu ihmisten työympäristön mielessä. Johto voidaan kytkeä kannettavaan tietokoneeseen tai virtapankkiin. Kuun muoto tehtiin kolme neljäsosaa ympyrästä nousevana kuvakkeena maaston kuvasta, joka oli tehty ruostumattomasta kehyksestä. Kuun pintakuvio muistuttaa avaruusprojektin laskeutumisopasta. Asetus näyttää veistokselta päivänvalossa ja kevyeltä laitteelta, joka mukauttaa työn jännitystä yöllä.

Valo

Louvre

Valo Louvre-valo on Kreikan kesäauringonvalon inspiroima interaktiivinen pöytävalaisin, joka kulkee helposti suljetuista ikkunoista Louvresin läpi. Se koostuu 20 renkaasta, 6 korkista ja 14 pleksilasiista, jotka muuttavat järjestystä leikkisällä tavalla valon diffuusion, voimakkuuden ja lopullisen estetiikan muuttamiseksi käyttäjien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Valo kulkee materiaalin läpi ja aiheuttaa diffuusion, joten varjoja ei ilmesty itselleen eikä sen ympärillä oleville pinnoille. Eri korkeuksilla varustetut renkaat antavat mahdollisuuden loputtomiin yhdistelmiin, turvallisiin mukautuksiin ja täydelliseen valonsäätöön.