Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ilmanlaadunvalvonta

Midea Sensia AQC

Ilmanlaadunvalvonta Midea Sensia AQC on ÀlykÀs hybridi, joka yhdistÀÀ kodin sisustuksen sekÀ eleganssilla ettÀ tyylillÀ. Se tuo humanisoitua tekniikkaa ja innovaatioita ominaisuuksien avulla, sÀÀtÀmÀllÀ lÀmpötilan ja ilmanlaadun puhdistusta valaistuksella ja maljakoilla huoneen sisustukseen. Hyvinvointi saavutetaan anturitekniikan avulla, joka pystyy lukemaan ympÀristöÀ ja pitÀmÀÀn paikallisen lÀmpötilan ja kosteuden vakaana, MideaAppin aiemman asennuksen mukaan.

Ilmastointilaite

Midea Sensia HW

Ilmastointilaite Midea Sensia edistÀÀ elÀmÀnlaatua ja innovatiivista tapaa paljastaa koriste-esine. Ilmavirtatehokkuuden ja hiljaisuuden lisÀksi se esittelee innovatiivisen kosketuspaneelin, joka antaa pÀÀsyn toimintoihin, salaman vÀreihin ja voimakkuuteen. Stressinvastaista prosessia avustava vÀriterapia, joka suuntaa innovatiivisia tuotteita molemmin puolin, hyvinvointia ja estetiikkaa. Erilaisen estetiikan lisÀksi sen muodot yhdistÀvÀt kodin sisustukseen sekÀ tyylikkyyttÀ ettÀ tyyliÀ, arvostavat taloa epÀsuoralla valolla.

TyöpöytÀ

Duoo

TyöpöytÀ Duoo-työpöytÀ on halu ilmaista luonnetta muotojen minimalismin kautta. Sen ohuet vaakaviivat ja kulmikkaat metalliset jalat luovat tehokkaan visuaalisen kuvan. YlÀhylly antaa sinun asettaa paperitavarat niin, ettÀ se ei hÀiritse työskennellessÀsi. Laitteiden kytkemistÀ varten piilotettu lokero yllÀpitÀÀ puhdasta estetiikkaa. Luonnollisesta viilusta valmistettu pöytÀlevy kantaa luonnollisen puun tekstuurin lÀmpöÀ. PöytÀ yllÀpitÀÀ moitteettoman tasapainon harmonisesti valittujen materiaalien, toimivuuden ja kÀytÀnnöllisyyden ansiosta yhdistettynÀ sÀÀnnöllisten ja tiukkojen muotojen estetiikkaan.

Kotitekoinen Pasta-Kone

Hidro Mamma Mia

Kotitekoinen Pasta-Kone Hidro Mama Mia on sosiokulttuurinen pelastus Italian gastronomian kautta. ErittÀin helppo kÀyttÀÀ, se on kevyt ja kompakti, helppo sÀilyttÀÀ ja kuljettaa. Se mahdollistaa turvallisen korkean tuottavuuden tarjoamalla perheen miellyttÀvÀn keittÀmiskokemuksen jokapÀivÀiseen elÀmÀÀn ja ystÀvien vuorovaikutukseen. Moottori on integroitu tÀysin voimansiirtosarjaan. Tarjoaa tehoa, lujuutta ja turvallista kÀyttöÀ, ja tarjoaa myös helpon puhdistuksen ja tuen. Se leikkaa taikinat eripaksuisina ja pystyy valmistamaan erilaisia ruokia: pastaa, nuudelit, lasananan, leipÀÀ, leivonnaisia, pizzaa ja paljon muuta.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar Brescia Hommage -projekti on korkean teknologian kaikkien digitaalisten laitteiden, kosketusnÀyttöjen ja rationaalisten yksimuotoisten ajoneuvojen tasaisuus, vanhan koulun kaksipaikkaisen hyperautosuunnittelututkimuksen tarkoitus juhlia aikakaudelle, jolloin tyylikÀs yksinkertaisuus, korkea kosketusmateriaalisuus, raaka voima, puhdas kauneus ja suora yhteys ihmisen ja koneen vÀlillÀ olivat pelin sÀÀntö. Aika, jolloin rohkeat ja nerokas miehet, kuten Ettore Bugatti, itse loivat mobiililaitteet, jotka hÀmmÀstyivÀt maailmaa.

MehevÀ Erityinen Kasvatusrasia

Bloom

MehevÀ Erityinen Kasvatusrasia Bloom on mehevÀ erityinen kasvatusrasia, joka toimii tyylikkÀÀsti huonekaluna. Se tarjoaa sukulaisille tÀydelliset kasvuolosuhteet. Tuotteen pÀÀtarkoitus on tÀyttÀÀ halu ja vaalia sitÀ, joka asuu kaupunkialueilla, joilla on vÀhemmÀn viherympÀristöÀ. KaupunkielÀmÀÀn liittyy monia arjen haasteita. Se saa ihmiset jÀttÀmÀÀn luonteensa huomiotta. Bloomin tavoitteena on olla silta kuluttajien ja heidÀn luonnollisten toiveidensa vÀlillÀ. Tuotetta ei ole automatisoitu, sen tarkoituksena on auttaa kuluttajia. Sovellustuki antaa kÀyttÀjille mahdollisuuden toimia kasviensa kanssa, mikÀ antaa heille mahdollisuuden kasvattaa.