Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuotemerkki Ja Pakkaus

Leman Jewelry

Tuotemerkki Ja Pakkaus Visuaalinen ratkaisu Leman Jewelryin uuteen identiteettiin oli kokonaan uusi jÀrjestelmÀ paljastamaan ylellisyys, hieno, mutta hienostunut ja minimaalinen tunne. Uusi logo, joka on inspiroitunut Leman-työprosessista, heidÀn haute couture -suunnittelupalvelustaan, muotoilemalla kaikki tÀhti- tai kipinösymbolia ympÀröivÀt timanttimuodot, luomalla hienostunut symboli ja toistamalla myös timanttien loistava vaikutus. Seurannan jÀlkeen kaikki vakuusmateriaalit valmistettiin korkealaatuisilla yksityiskohdilla korostamaan ja rikastuttamaan kaikkien uusien merkkien visuaalisten elementtien ylellisyyttÀ.

NĂ€yttely

LuYu

NÀyttely Taide vaikuttaa elÀmÀÀn ja elÀmÀ tuo syvÀn pohdinnan ja tulkinnan taiteesta. Taiden ja elÀmÀn vÀlinen etÀisyys voi olla pÀivittÀisessÀ työmatkalla. Jos syöt jokaista ateriaa huolellisesti, voit muuttaa elÀmÀsi taiteeksi. Suunnittelijan luominen on myös taidetta, joka tuotetaan omilla ajatuksillaan. Tekniikat ovat työkaluja ja lausekkeet ovat tuloksia. Vain ajatuksilla on todella hyviÀ töitÀ.

Asuinrakennuksen Aula Ja Aula

Light Music

Asuinrakennuksen Aula Ja Aula New Yorkin A + A-studion, Armand Graham ja Aaron Yassin, New Yorkin asuinalueen aula- ja aulahuoneiden suunnittelusta, halusivat yhdistÀÀ tilan Adams Morganin dynaamiseen naapurustoon Washington DC: ssÀ, jossa yöelÀmÀ ja musiikkielÀmÀ, jazzista go-go punk rockiin ja elektroniikka ovat aina olleet keskeisiÀ. TÀmÀ on heidÀn luovaa inspiraatiota; lopputuloksena on ainutlaatuinen tila, jossa yhdistyvÀt huipputekniset digitaaliset valmistusmenetelmÀt perinteisiin kÀsityötekniikoihin, jolloin luodaan kiehtova maailma, jolla on oma pulssi ja rytmi, joka kunnioittaa DC: n eloisaa alkuperÀistÀ musiikkia.

PöytÀ

Codependent

PöytÀ Koodiriippuvainen sulauttaa psykologian ja suunnittelun, keskittyen erityisesti psykologisen tilan fyysiseen ilmenemiseen, riippuvuuteen. NÀiden kahden toisiinsa kytketyn taulukon on toimittava toisiinsa. NÀmÀ kaksi muotoa eivÀt pysty seisomaan yksinÀÀn, mutta yhdessÀ muodostavat yhden toiminnallisen muodon. FinaalipöytÀ on tehokas esimerkki siitÀ, ettÀ kokonaisuus on suurempi kuin sen osien summa.

Kaupallinen Sisustus

Nest

Kaupallinen Sisustus Kerroksen jakavat kaksi ainutlaatuista ammattilaista - asianajajaa ja arkkitehtia, jotka vaativat monipuolisia hierarkkisia tilauksia. Elementtien valinnalla ja yksityiskohtaisudella pyrittiin pitÀmÀÀn kokonaisnÀkymÀ maadoitettuna, maanlÀheisena ja herÀttÀmÀÀn paikallista taiteellisuutta ja rakennusmateriaaleja. YmpÀristöystÀvÀllisten materiaalien sekoittaminen ja kÀyttö, aukkojen koko ovat johtaneet muistuttamaan paikallisesta ilmastosta, jotta saadaan aikaan miellyttÀvÀ ympÀristö, joka herÀttÀÀ kadonneet kÀytÀnnöt yhdessÀ jÀsentÀen kestÀvÀn kÀytÀnnön.

RuokailuvÀlineet

Ingrede Set

RuokailuvÀlineet Ingrede-ruokailuvÀlinesarja on suunniteltu ilmaisemaan tÀydellisyyden tarve jokapÀivÀisessÀ elÀmÀssÀ. Sarja haarukkaa, lusikka ja veitsi lovi yhdessÀ magneetteja kÀyttÀmÀllÀ. RuokailuvÀlineet seisovat pystysuunnassa ja luovat harmonian pöytÀÀn. Matemaattisten muotojen avulla voitiin rakentaa yksi nestemÀinen muoto, joka koostuu kolmesta eri kappaleesta. TÀmÀ lÀhestymistapa luo uusia mahdollisuuksia, joita voidaan soveltaa moniin erilaisiin tuotteisiin, kuten ruokailuvÀlineiden ja muiden vÀlineiden malleihin.

PÀivÀn suunnittelu

Upea muotoilu. HyvÀ muotoilu. Paras muotoilu.

HyvÀt mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka pÀivÀ esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. TÀnÀÀn meillÀ on ilo esitellÀ palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. MeillÀ on pÀivittÀin enemmÀn hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka pÀivÀ joka pÀivÀ nauttiaksesi uusista hyvistÀ suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.