Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mopo

Cerberus

Mopo MerkittÀviÀ parannuksia moottorin suunnittelussa toivotaan tuleville ajoneuvoille. Silti kaksi ongelmaa on edelleen olemassa: tehokas palaminen ja kÀyttÀjÀystÀvÀllisyys. TÀmÀ koskee tÀrinÀÀ, ajoneuvon kÀsittelyÀ, polttoaineen saatavuutta, mÀnnÀn keskinopeutta, kestÀvyyttÀ, moottorin voitelua, kampiakselin vÀÀntömomenttia sekÀ jÀrjestelmÀn yksinkertaisuutta ja luotettavuutta. TÀmÀ selostus kuvaa innovatiivista 4-tahtimoottoria, joka tarjoaa samanaikaisesti luotettavuuden, tehokkuuden ja alhaiset pÀÀstöt yhdessÀ mallissa.

Puulelu

Cubecor

Puulelu Cubecor on yksinkertainen mutta monimutkainen lelu, joka haastaa lasten ajattelun ja luovuuden ja tutustuttaa heidÀt vÀreihin ja yksinkertaisiin, toisiaan tÀydentÀviin ja toimiviin varusteisiin. KiinnittÀmÀllÀ pieniÀ kuutioita toisiinsa, setti on tÀydellinen. Erilaisia helppoja liitÀntöjÀ, kuten magneetteja, tarranauhaa ja tappeja kÀytetÀÀn osissa. Yhteyksien löytÀminen ja yhdistÀminen toisiinsa tÀydentÀÀ kuution. Vahvistaa myös heidÀn kolmiulotteista ymmÀrrystÀÀn taivuttelemalla lasta suorittamaan yksinkertainen ja tuttu volyymi.

Lampunvarjostin

Bellda

Lampunvarjostin Helposti asennettava, riippuva lampunvarjostin, joka sopii mihin tahansa hehkulamppuun ilman työkaluja tai sÀhköalan asiantuntemusta. Tuotteiden suunnittelu mahdollistaa sen, ettÀ kÀyttÀjÀ voi yksinkertaisesti laittaa sen pÀÀlle ja irrottaa polttimosta ilman suuria vaivaa luodakseen visuaalisesti miellyttÀvÀn valonlÀhteen budjettiin tai tilapÀiseen asuntoon. Koska tÀmÀn tuotteen toiminnallisuus on muodoltaan upotettu, tuotantokustannukset ovat samanlaiset kuin tavallisen muovisen kukkaruukun. Mahdollisuus personoida kÀyttÀjÀn maun mukaan maalaamalla tai lisÀÀmÀllÀ koriste-elementtejÀ luo ainutlaatuisen luonteen.

Tapahtumamarkkinointimateriaali

Artificial Intelligence In Design

Tapahtumamarkkinointimateriaali Graafinen suunnittelu tarjoaa visuaalisen esityksen siitÀ, kuinka tekoÀlystÀ voi tulla suunnittelijoiden liittolainen lÀhitulevaisuudessa. Se tarjoaa oivalluksia siitÀ, kuinka tekoÀly voi auttaa yksilöimÀÀn kuluttajan kokemuksen ja kuinka luovuus on taiteen, tieteen, tekniikan ja suunnittelun ristikkopisteissÀ. Artificial Intelligence In Graphic Design Conference on kolmipÀivÀinen tapahtuma San Franciscossa, Kaliforniassa marraskuussa. Joka pÀivÀ on suunnittelutyöpaja, puheita eri puhujilta.

Visuaalinen ViestintÀ

Finding Your Focus

Visuaalinen ViestintÀ Suunnittelija pyrkii nÀyttÀmÀÀn visuaalisen konseptin, joka osoittaa kÀsitteellisen ja typografisen jÀrjestelmÀn. NiinpÀ sommittelu koostuu tietystÀ sanastosta, tarkoista mitoista ja keskeisestÀ sisÀllöstÀ, jotka suunnittelija on ottanut hienosti huomioon. Suunnittelija on myös pyrkinyt muodostamaan selkeÀn typografisen hierarkian, joka mÀÀrittÀÀ ja siirtÀÀ jÀrjestystÀ, jossa yleisö saa tietoa suunnittelusta.

Jahti

Atlantico

Jahti 77-metrinen Atlantico on huvivene, jossa on laajat ulkotilat ja laajat sisÀtilat, joiden avulla asiakkaat voivat nauttia merinÀköalasta ja olla kosketuksissa siihen. Suunnittelun tavoitteena oli luoda moderni jahti, jossa on ajatonta eleganssia. ErityistÀ huomiota kiinnitettiin mittasuhteisiin profiilin pitÀmiseksi matalana. HuviveneessÀ on kuusi kantta mukavuuksilla ja palveluilla kuten helikopterikenttÀ, pehmeÀt autotallit pikaveneillÀ ja vesiskoottereilla. Kuudessa sviittihytissÀ on kaksitoista vierasta, kun taas omistajalla on kansi, jossa on ulkolounge ja poreallas. SiellÀ on ulko- ja 7-metrinen sisÀuima-allas. VeneessÀ on hybridivoima.