Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

Jiao Tang

Ravintola Hanke on hotpot-ravintola, joka sijaitsee Chengdussa, Kiinassa. Suunnittelun inspiraatio on peräisin ihmisen ja luonnon harmonisesta rinnakkaiselosta Neptunuksella. Ravintola on järjestetty seitsemän muotoiluteeman avulla kuvaamaan tarinoita Neptunuksesta. Elokuva- ja televisiokonseptit, taide, tiede ja tekniikka, huonekalujen, lamppujen, ruokailuvälineiden jne. Alkuperäinen koristeellinen sisustus tarjoavat dramaattisia kiehtovia kokemuksia kävijöille. Materiaalien sijoittelu ja värien kontrasti muodostavat avaruusilmapiirin. Mekaanista asennustaidetta sovelletaan avaruusvuorovaikutuksen ja kuluttajakokemuksen parantamiseksi.

Projektin nimi : Jiao Tang, Suunnittelijoiden nimi : 梁晨, Asiakkaan nimi : Shanghai Luyun Business Management Center.

Jiao Tang Ravintola

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.