Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannettava Kaiutin

Seda

Kannettava Kaiutin Seda on älykkyysteknologian perustoiminnallinen laite. Keskellä oleva kynänpidike on tilan järjestäjä. Lisäksi digitaaliset ominaisuudet, kuten USB-portti ja Bluetooth-yhteys, tekevät siitä kannettavan soittimen ja kaiuttimen, jolla on kotialue. Ulkoiseen runkoon upotettu valopalkki toimii pöytävalaisimena. Myös ylellisen houkutteleva ulkoasu tekee siitä niin houkuttelevia kodinteollisuuden tuotteita voidaan käyttää sisustussuunnittelussa. Avaruuden parempi käyttö on myös yksi Sedaan olennaisia piirteitä.

Projektin nimi : Seda, Suunnittelijoiden nimi : Arvin Maleki, Asiakkaan nimi : Futuredge Design Studio.

Seda Kannettava Kaiutin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.