Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

SV Villa

Asuintalo SV Villa: n lähtökohta on asua kaupungissa, jossa on sekä maaseudun etuoikeudet että nykyaikainen muotoilu. Sivusto, jonka taustalla on vertaansa vailla olevat näkymät Barcelonan kaupunkiin, Montjuic-vuorelle ja Välimerelle, luo epätavallisia valaistusolosuhteita. Talo keskittyy paikallisiin materiaaleihin ja perinteisiin tuotantomenetelmiin samalla kun ylläpidetään erittäin korkeaa estetiikkaa. Se on talo, jolla on herkkyys ja kunnioitus sivustoonsa

Projektin nimi : SV Villa, Suunnittelijoiden nimi : Jofre Roca Calaf, Asiakkaan nimi : Jofre Roca Arquitectes.

SV Villa Asuintalo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.