Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuntoyksiköt

The Square

Asuntoyksiköt Suunnitteluideana oli tutkia arkkitehtonisia suhteita eri muotojen välillä, jotka on muodostettu yhdessä muodostamaan liikkuvia yksiköitä. Projekti koostuu 6 yksiköstä, joista kukin on 2 kuljetuskonttia, jotka on kiinnitetty toistensa päälle ja muodostavat L-muotoisen massan. Nämä L-muotoiset yksiköt on kiinnitetty päällekkäisiin asentoihin, jolloin tyhjät ja kiinteät muodostavat liiketunnon ja riittävän päivänvalon ja hyvän tuuletuksen. ympäristössä. Suunnittelun päätavoite oli luoda pieni talo niille, jotka viettävät yön kaduilla ilman kotia tai suojaa.

Projektin nimi : The Square, Suunnittelijoiden nimi : mohamed yasser, Asiakkaan nimi : Mohamed Yasser Designs .

The Square Asuntoyksiköt

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.