Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Klinikka

Chibanewtown Ladies

Klinikka Tärkeä osa tätä suunnittelua oli, että sairaalaan tulevat ihmiset rentoutuvat. Tilan ominaisuutena hoitotilan lisäksi on sijoitettu tiskin tapainen saarikeittiö, jotta he voivat tehdä maitoa vauvalle odotushuoneessa. Lasten alue, joka on tilan keskellä, on avaruuden symboli ja he voivat seurata lapsia mistä tahansa. Seinälle asetetulla sohvalla on korkeus, joka helpottaa raskaana olevan naisen istumista, takakulma säädetään ja tyynyn kovuus säädetään siten, että se ei ole liian pehmeä.

Projektin nimi : Chibanewtown Ladies , Suunnittelijoiden nimi : Riki Watanabe, Asiakkaan nimi : JOKE..

Chibanewtown Ladies  Klinikka

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.