Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huonekalukokoelma

Phan

Huonekalukokoelma Phan-kokoelma on inspiroinut Phan-kontti, joka on thaimaalainen kontinkulttuuri. Suunnittelija käyttää Phan-astioiden rakennetta kalusterakenteen tekemiseen, joka tekee siitä vahvan. Suunnittele muoto ja yksityiskohdat, jotka tekevät siitä modernin ja yksinkertaisen. Suunnittelija käytti laserleikattua tekniikkaa ja taitettavaa metallilevykoneyhdistelmää CNC-puun kanssa monimutkaisen ja ainutlaatuisen yksityiskohdan valmistamiseksi, joka on erilainen kuin muut. Pinta on viimeistelty jauhemaalatulla järjestelmällä, jotta rakenne pysyisi pitkänä, vahvana mutta kevyenä.

Projektin nimi : Phan, Suunnittelijoiden nimi : Yongphan Sundara-vicharana, Asiakkaan nimi : SSTEEL.

Phan Huonekalukokoelma

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.