Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myyntitoimistot

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Myyntitoimistot Kun veden pinta on peili, rakennuksen korkeuskuva siirtyy pois; veistoksella ja istutuksella elementteinä veden kiinnostus muodostuu koristeluun; kelluvalla istutuksella, vaihtamalla suihkulähteitä ja taiteellisia valoja, kiinnostus muodostuu ; vedellä sieluna taiteen ja toiminnan yhdistelmä johdetaan tilan käännekohdan kautta; leveä uima-allas, auringonpaisteessa, veden väreily, kirkas ja läpinäkyvä, paistaa kirkkaan veden läpi, näkee kunkin laatan asenteen selvästi, näyttää siltä, että se puhdistaa myös ihmisen mielen yleensä.

Projektin nimi : Suzhou·Merchants Great Lakes Century, Suunnittelijoiden nimi : Shanghai Banfen Space Design Co., Ltd., Asiakkaan nimi : Shanghai Banfen Space Design Co., Ltd.

Suzhou·Merchants Great Lakes Century Myyntitoimistot

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.