Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myyntitoimistot

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Myyntitoimistot Kun veden pinta on peili, rakennuksen korkeuskuva siirtyy pois; veistoksella ja istutuksella elementteinä veden kiinnostus muodostuu koristeluun; kelluvalla istutuksella, vaihtamalla suihkulähteitä ja taiteellisia valoja, kiinnostus muodostuu ; vedellä sieluna taiteen ja toiminnan yhdistelmä johdetaan tilan käännekohdan kautta; leveä uima-allas, auringonpaisteessa, veden väreily, kirkas ja läpinäkyvä, paistaa kirkkaan veden läpi, näkee kunkin laatan asenteen selvästi, näyttää siltä, että se puhdistaa myös ihmisen mielen yleensä.

Projektin nimi : Suzhou·Merchants Great Lakes Century, Suunnittelijoiden nimi : Shanghai Banfen Space Design Co., Ltd., Asiakkaan nimi : Shanghai Banfen Space Design Co., Ltd.

Suzhou·Merchants Great Lakes Century Myyntitoimistot

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.