Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Porrastettu Vaunu

Kali

Porrastettu Vaunu Tämä askelvaunu on yksi suunnittelijan K-sarjan elementtejä QUISO-brändille. Se on tehty kauniisti muotoillusta massiivipuusta. Sen tukeva ja tiukka muotoilu tekee siitä ihanteellisen alkoholin tarjoamiseksi ravintolapöydällä. Palvelun turvallisuuden ja tyylikkyyden vuoksi lasit ripustetaan tyynyltä, pullot immobilisoidaan liukumattomalla pinnoitteella, teollisuuspyörillä on sileä ja hiljainen valssaus.

Projektin nimi : Kali, Suunnittelijoiden nimi : Patrick Sarran, Asiakkaan nimi : QUISO.

Kali Porrastettu Vaunu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.