Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Samppanjavaunu

BOQ

Samppanjavaunu BOQ on jäähaudevaunu samppanjan tarjoamiseksi vastaanottoilla. Se on tehty puusta, metallista, hartsista ja lasista. Pyöreä symmetria järjestää esineet ja materiaalit olennaisena osana suunnittelua. Vakiohuilut sijoitetaan korollaan, pää alaspäin, valkoisen hartsialustan alla, suojassa pölyltä ja iskuilta. Lähes kukkainen koostumus kutsuu vieraat muodostamaan ympyrän maistelemaan arvokasta juomaa. Mutta ennen kaikkea se on tarjoilijalle tehokas lisävaruste.

Projektin nimi : BOQ, Suunnittelijoiden nimi : Patrick Sarran, Asiakkaan nimi : QUISO SARL.

BOQ Samppanjavaunu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.