Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaistus

Thorn

Valaistus Uskoen, että luonnossa on mahdollista kasvattaa ja erottaa orgaanisia muotoja häiritsemättä niiden rakennetta ja ilmaisua sattumalta ja että ihmisillä on vaistomainen sukulaisuus luonnollisiin muotoihin, Yılmaz Dogan sanoi, että Thornia suunnitellessaan hän halusi heijastaa kasvua muodoilla, jotka jäljitellä luontoa ilman mittasuhteiden rajoittamista valaistuksessa. Thorn, joka on inspiraation lähde Thornin luonnolliselle haaralle; kasvaa satunnaisessa rakenteessa ja muodostaa luonnollisen, vastaa erilaisiin tarpeisiin eikä sillä ole kokorajoitusta hyväksi valaistusmuotoksi.

Projektin nimi : Thorn, Suunnittelijoiden nimi : Yılmaz Dogan, Asiakkaan nimi : QZENS .

Thorn Valaistus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.