Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hotelli

Shang Ju

Hotelli City Resort -hotellin määritelmän, luonnon kauneuden ja ihmiskunnan kauneuden perusteella on selvää, että se eroaa paikallisista hotelleista. Yhdistämällä paikalliseen kulttuuriin ja elintapoihin, lisää eleganssia ja riimiä vierashuoneisiin ja tarjoa erilaisia elämäkokemuksia. Rento ja tiukat lomatyöt, täynnä eleganssia, puhdasta ja pehmeää elämää. Paljasta mieli, joka piilottaa mielen, ja anna vieraiden kävellä kaupungin rauhassa.

Projektin nimi : Shang Ju , Suunnittelijoiden nimi : Lichen Ding, Asiakkaan nimi : Shang Ju Hotel.

Shang Ju  Hotelli

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.