Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rannekoru

Phenotype 002

Rannekoru Phenotype 002 -rannekkeen muoto on seurausta biologisen kasvun digitaalisesta simuloinnista. Luovassa prosessissa käytetty algoritmi mahdollistaa biologisen rakenteen käyttäytymisen jäljittelemisen luomalla epätavallisia orgaanisia muotoja, saavuttaen häiritsemättömän kauneuden optimaalisen rakenteen ja materiaalin rehellisyyden ansiosta. Prototyyppi toteutettiin 3D-tulostustekniikalla. Viimeisessä vaiheessa koruosa on käsin valettu messinkiä, kiillotettu ja viimeistelty huomioiden yksityiskohdat.

Projektin nimi : Phenotype 002, Suunnittelijoiden nimi : Maciej Nisztuk, Asiakkaan nimi : In Silico.

Phenotype 002 Rannekoru

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.