Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoimivaunu

Km31

Monitoimivaunu Patrick Sarran loi Km31: n monenlaiseen ravintolakäyttöön. Suurin rajoitus oli monitoiminnallisuus. Tätä kärryä voidaan käyttää yksittäin yhden pöydän tarjoamiseen tai peräkkäin muiden kanssa buffetksi. Suunnittelija suunnitteli nivelletyn Krion-kannen, joka oli kiinnitetty samaan pyörään, joka hän oli suunnitellut useille kärryille, kuten KEZA, ja myöhemmin Kvin, yrttitee ja puutarha, nimeltään K-sarja. Krionin kovuus antoi mahdolliseksi valita täydellinen kevyt viimeistely, jossa tarvittiin lujuutta ylellisen laitoksen rakentamiseen.

Projektin nimi : Km31, Suunnittelijoiden nimi : Patrick Sarran, Asiakkaan nimi : QUISO SARL.

Km31 Monitoimivaunu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.