Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Meikkiassistentti

Eyelash Stand

Meikkiassistentti Tämä malli tutkii ripsien metaforia. Suunnittelija katsoo, että silmäripsien tekeminen on henkilökohtaisen odotuksen tavoitetta. Hän luo ripsien jalustan elämän kuvakkeena tai esityksen pienoiskoossa. Tämä jalusta symboloi muistuttavaa sitoutumista aamulla tai ennen nukkumaanmenoa asettamalla ripset väliaikaisesti ennen tai jälkeen levityksen. Ripsarinja on tapa muistaa mitä jotain triviaalia on vaikuttanut henkilökohtaiseen päivittäiseen seikkailuun.

Projektin nimi : Eyelash Stand, Suunnittelijoiden nimi : Naai-Jung Shih, Asiakkaan nimi : Naai-Jung Shih.

Eyelash Stand Meikkiassistentti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.