Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yksityinen Asuinpaikka

City Point

Yksityinen Asuinpaikka Suunnittelija haki inspiraatiota kaupunkimaisemasta. Hektisen kaupunkitilan maisemia laajennettiin siten asumispinta-alalle, jolle oli ominaista metropolitan teema. Tummat värit korostettiin valolla loistavien visuaalisten tehosteiden ja ilmapiirin luomiseksi. Hyväksymällä mosaiikki, maalauksia ja digitaalisia vedoksia korkeakerrostaloilla, sisätiloihin saatiin vaikutelma modernista kaupungista. Suunnittelija panosti paljon aluesuunnitteluun ja keskittyi erityisesti toiminnallisuuteen. Tuloksena oli tyylikäs ja ylellinen koti, joka oli riittävän tilava palvelemaan 7 henkilöä.

Projektin nimi : City Point, Suunnittelijoiden nimi : Chiu Chi Ming Danny, Asiakkaan nimi : Danny Chiu Interior Designs Ltd..

City Point Yksityinen Asuinpaikka

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.