Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruoka

Drink Beauty

Ruoka Drink Beauty on kuin kaunis jalokivi, jonka voit juoda! Teimme yhdistelmän kahdesta esineestä, joita käytettiin erikseen teetä: Rock-karkkeja ja sitruunaviipaleita. Tämä muotoilu on täysin syötävää. Lisäämällä sitruunan viipaleita kallion rakenteeseen, sen maku muuttuu uskomattoman paremmaksi ja sen ruoka-arvo kasvaa sitruunan vitamiinien vuoksi. Suunnittelijat korvasivat yksinkertaisesti tikut, joihin kivikristallikiteitä pidettiin, viipaleella kuivattua sitruunaa. Drink Beauty on täydellinen esimerkki modernista maailmasta, joka tuo kauneuden ja tehokkuuden yhteen.

Projektin nimi : Drink Beauty, Suunnittelijoiden nimi : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Asiakkaan nimi : Creator studio.

Drink Beauty Ruoka

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.