Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kehittyvät Huonekalut

dotdotdot.frame

Kehittyvät Huonekalut Kodit kasvavat pienemmiksi, joten he tarvitsevat monipuolisia kevyitä huonekaluja. Dotdotdot.Frame on markkinoiden ensimmäinen mobiili, muokattava huonekalujärjestelmä. Tehokas ja kompakti runko voidaan kiinnittää seinään tai nojata sitä vasten, jotta se on helppo sijoittaa kodin ympärille. Ja sen muokattavuus tulee 96 reikästä ja kasvavasta lisävarustevalikoimasta, joka kiinnitetään niihin. Käytä yhtä tai liitä useita järjestelmiä yhdessä tarpeen mukaan - käytettävissä on ääretön yhdistelmä.

Projektin nimi : dotdotdot.frame, Suunnittelijoiden nimi : Leonid Davydov, Asiakkaan nimi : dotdotdot.furniture.

dotdotdot.frame Kehittyvät Huonekalut

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.