Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Show-Huone

Origami Ark

Show-Huone Origami Ark tai Sun Show Leather Pavilion on näyttelytila Sansho-nahanvalmistukseen Himejissä, Japanissa. Haasteena oli luoda tila, joka pystyy näyttämään yli 3000 tuotetta hyvin hillityllä alueella, ja saamaan asiakkaan ymmärtämään valtavan valikoiman tuotteita vieraillessaan näyttelytilassa. Origami-arkki käyttää 83 pientä yksikköä, joiden koko on 1,5x1,5x2 m3 ja jotka on yhdistetty epäsäännöllisesti muodostamaan suuri kolmiulotteinen sokkelo ja tarjoaa vierailijalle kokemuksen, joka on samanlainen kuin viidakon kuntosalin tutkiminen.

Projektin nimi : Origami Ark, Suunnittelijoiden nimi : Tetsuya Matsumoto, Asiakkaan nimi : Sansho Co., Ltd..

Origami Ark Show-Huone

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.