Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Oliivi Kulho

Oli

Oliivi Kulho OLI, visuaalisesti minimalistinen esine, suunniteltiin perustuen sen toimintaan, ajatukseen piilottaa tietystä tarpeesta johtuvat kuopat. Se seurasi havaintoja eri tilanteista, kaivojen rumuudesta ja tarpeesta parantaa oliivin kauneutta. Kaksikäyttöpakkauksena Oli luotiin niin, että kun se avattiin, se korosti yllätystekijää. Suunnittelijaa inspiroivat oliivin muoto ja sen yksinkertaisuus. Posliinin valinta liittyy itse materiaalin arvoon ja käytettävyyteen.

Projektin nimi : Oli, Suunnittelijoiden nimi : Miguel Pinto Félix, Asiakkaan nimi : MPFXDESIGN.

Oli Oliivi Kulho

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.