Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetti

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Brändi-Identiteetti BIA on Atlantin taivaan paikallislintu-symboli, joka lentää ajatusten ja unelmien yli maiden yli, luonnon lentäjä, joka kuljettaa ihmisiä, muistoja, yrityksiä ja yrityksiä. SATA: lla BIA symboloi aina saariston yhdeksän saaren liittoa yhdessä atlanttisessa haasteessa: ota Azorien nimi maailmalle ja tuo maailma Azoreille. BIA - Blue Islands Açor - prototyyppien futurismista innoittamana suoraviivainen linssilinnuinen lintu, rakennettu sen ainutlaatuiseen geneettiseen koodiin, joka on epäsymmetrinen, erottuva ja värillinen kuin Azorien yhdeksän saarta.

Projektin nimi : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Suunnittelijoiden nimi : SATA Airlines, Asiakkaan nimi : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Brändi-Identiteetti

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.