Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Muutospyöräpysäköinti

Smartstreets-Cyclepark™

Muutospyöräpysäköinti Smartstreets-Cyclepark on monipuolinen, virtaviivainen pyöräparkkipaikka kahdelle polkupyörälle, joka sopii minuuteihin mahdollistaen polkupyörien pysäköintimahdollisuuksien nopean parantamisen kaupunkialueilla lisäämättä sotkua katumaisemaan. Laitteet auttavat vähentämään pyörävarkauksia, ja ne voidaan asentaa kapeimmillekin kaduille vapauttaen uutta arvoa olemassa olevasta infrastruktuurista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet voivat olla RAL-värejä vastaavia ja merkkituotteita paikallisille viranomaisille tai sponsoreille. Sitä voidaan käyttää myös pyöräteiden tunnistamiseen. Se voidaan määrittää sopimaan mihin tahansa sarakkeen kokoon tai tyyliin.

Projektin nimi : Smartstreets-Cyclepark™, Suunnittelijoiden nimi : SMARTSTREETS LTD, Asiakkaan nimi : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Muutospyöräpysäköinti

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.