Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valokrominen Katosrakenne

Or2

Valokrominen Katosrakenne Or2 on yksipintainen kattorakenne, joka reagoi auringonvaloon. Pinnan monikulmaiset segmentit reagoivat ultraviolettiin valoon, kartoittaen auringonsäteiden sijainnin ja voimakkuuden. Varjossa Or2: n segmentit ovat läpikuultavia valkoisia. Auringonvalon vaikutuksesta ne kuitenkin muuttuvat värillisiksi, tulvivat alla olevan tilan erilaisilla valon sävyillä. Päivän aikana Or2: sta tulee varjostuslaite, joka hallitsee passiivisesti sen alla olevaa tilaa. Yöllä Or2 muuttuu valtavaksi kattokruunaksi, joka levittää valoa, jonka integroidut aurinkokennot ovat keränneet päivän aikana.

Projektin nimi : Or2, Suunnittelijoiden nimi : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Asiakkaan nimi : Orproject.

Or2 Valokrominen Katosrakenne

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.