Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Cifi Munkki Päiväkoti

CIFI Donut

Cifi Munkki Päiväkoti CIFI Donut -koulu on kiinni asuinyhteisössä. Luodakseen esiopetuksen toimintapaikan, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus, se yrittää yhdistää myyntitilan koulutustilaan. Kolmiulotteisia tiloja yhdistävän rengasrakenteen kautta rakennus ja maisema ovat harmonisesti integroituneet, muodostaen toimintapaikan, joka on täynnä hauskaa ja kasvatuksellista merkitystä.

Viina

GuJingGong

Viina Ihmisten luovuttamat kulttuuritarinat esitetään pakkauksissa ja lohikäärmeen juominen on piirretty huolellisesti. Lohikäärmettä kunnioitetaan Kiinassa ja se symboloi suotuisuutta. Kuvassa Dragon tulee ulos juoda. Koska viini houkuttelee sitä, se leijuu viinipullon ympärille ja lisää siihen perinteisiä elementtejä, kuten Xiangyun, palatsi, vuori ja joki, mikä vahvistaa legendan Gujingin kunnianosoitusviinistä. Laatikon avaamisen jälkeen tulee kerros kartonkipaperia, jolla on kuvia, jotta laatikolla olisi yleinen näyttövaikutus avaamisen jälkeen.

Ravintola

Thankusir Neverland

Ravintola Koko projektin pinta-ala on melko suuri, sähkön ja veden muutoksesta sekä keskusilmastoinnista, kuten myös muista keittiölaitteista ja -laitteista aiheutuvat kustannukset ovat korkeat, joten sisätilojen sisustamiseen käytettävissä oleva budjetti on melko rajallinen, joten suunnittelijat ottavat ” itse rakennuksen luonnonkauneus ", mikä tuottaa suuren yllätyksen. Kattoa on muokattu asentamalla erikokoiset taivaanvalot päälle. Päivän aikana aurinko paistaa taivaanvalojen läpi, luo luontoa ja yhdenmukaistettua valotehosta.

Rengas

Ohgi

Rengas Ohgi-renkaan suunnittelija Mimaya Dale on toimittanut symbolisen viestin tämän renkaan kanssa. Hänen inspiraationsa renkaasta tuli positiivisista merkityksistä, jotka japanilaisilla taitefaneilla on ja kuinka paljon heitä rakastetaan japanilaisessa kulttuurissa. Materiaalina hän käyttää 18K keltakultaa ja safiiria, ja ne tuovat esiin ylellisen auraa. Lisäksi taittuva tuuletin istuu renkaassa kulmassa, joka antaa ainutlaatuisen kauneuden. Hänen suunnittelussaan yhdistyvät itä ja länsi.

Kirjeen Avaaja

Memento

Kirjeen Avaaja Kaikki alkaa kiitoksella. Ammatteja heijastava kirjeen avaussarja: Memento ei ole vain työkalusarja, vaan myös esineiden sarja, joka ilmaisee käyttäjän kiitollisuuden ja tunteet. Tuote-semantiikan ja eri ammattien yksinkertaisten kuvien kautta kuvioiden ja ainutlaatuisten tapojen avulla jokaista Memento-kappaletta käytetään käyttäjälle erilaisia sydämellisiä kokemuksia.

Japanilainen Ravintola Ja Baari

Dongshang

Japanilainen Ravintola Ja Baari Dongshang on japanilainen ravintola ja baari, joka sijaitsee Pekingissä ja koostuu bambusta eri muodoissa ja koossa. Projektin visiona oli luoda ainutlaatuinen ruokasaliympäristö yhdistämällä japanilainen estetiikka kiinalaisen kulttuurin elementteihin. Kahden maan perinteinen materiaali, jolla on vahvat yhteydet taiteisiin ja käsityöihin, peittää seinät ja katot intiimin ilmapiirin luomiseksi. Luonnollinen ja kestävä materiaali symboloi kaupunkien vastaista filosofiaa kiinalaisessa klassisessa tarinassa, Bamboo Grove's Seven Sages of the Seven Sages -sarjassa.