Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
OlutmerkintÀ

Carnetel

OlutmerkintÀ Art Nouveau -tyylinen olutetiketti. Oluen etiketti sisÀltÀÀ myös monia yksityiskohtia panimoprosessista. Suunnittelu sopii myös kahteen eri pulloon. TÀmÀ voidaan tehdÀ yksinkertaisesti tulostamalla kuvio 100-prosenttiseen nÀyttöön ja 70-prosenttiseen kokoon. Etiketti on liitetty tietokantaan, mikÀ varmistaa, ettÀ jokainen pullo saa yksilöllisen tÀyttönumeron.

BrÀndi-Identiteetti

BlackDrop

BrÀndi-Identiteetti TÀmÀ on henkilökohtainen brÀndistrategia ja identiteettiprojekti. BlackDrop on kauppaketju ja tuotemerkki, joka myy ja jakaa kahvia. BlackDrop on henkilökohtainen projekti, joka alun perin kehitettiin asettamaan ÀÀnen ja luovan suunnan henkilökohtaiseen freelance-luovaan liiketoimintaan. TÀmÀ tuotemerkkiidentiteetti on luotu tarkoittamaan Aleksin asettamista luotettavaksi tuotemerkkikonsultiksi startup-yhteisössÀ. BlackDrop tarkoittaa liukasa, nykyaikaista, lÀpinÀkyvÀÀ startup-brÀndiÀ, jonka tavoitteena on tulla ajatonta, tunnistettavissa, alan johtavaksi brÀndiksi.

Valokuvasarja

U15

Valokuvasarja Taiteilijoiden projekti hyödyntÀÀ U15-rakennuksen piirteitÀ luodakseen yhteyden kollektiiviseen mielikuvitukseen sisÀltyviin luonnon elementteihin. HyödyntÀmÀllÀ rakennuksen rakennetta ja sen osia, sen vÀreinÀ ja muotoina, he yrittÀvÀt herÀttÀÀ tarkempia paikkoja, kuten Kiinan kivimetsÀÀ, Amerikan paholaisen tornia, yleisinÀ luonnonkuvakkeina, kuten vesiputouksia, jokia ja kivisiÀ rinteitÀ. Jotta jokaisessa kuvassa olisi erilainen tulkinta, taiteilijat tutkivat rakennusta minimalistisen lÀhestymistavan avulla, kÀyttÀmÀllÀ erilaisia kulmia ja nÀkökulmia.

Kello

Argo

Kello Gravithinin Argo on aikakello, jonka suunnittelu on inspiroinut sekstantin. SiinÀ on kaiverrettu kaksoisvalinta, jota on saatavana kahdessa sÀvyssÀ, syvÀn sininen ja musta meri, Argo-laivan myyttisten seikkailujen kunniaksi. Sen sydÀn lyö sveitsilÀisen Ronda 705 kvartsiliikkeen ansiosta, kun taas safiirilasi ja vahva 316L harjattu terÀs takaavat entistÀ paremman vastustuksen. Se on myös 5ATM vedenkestÀvÀ. Kellota on saatavana kolmessa eri vÀrikotelossa (kulta, hopea ja musta), kahdella valintavÀrillÀ (syvÀn sininen ja musta meri) ja kuudessa hihnamallissa, kahdesta eri materiaalista.

Sisustus

Eataly

Sisustus Eataly Toronto on rÀÀtÀlöity kasvavan kaupungin vivahteisiin ja se on suunniteltu lisÀÀmÀÀn ja lisÀÀmÀÀn sosiaalista vaihtoa suuren italialaisen ruuan yleisen katalysaattorin kautta. On vain sopivaa, ettÀ perinteinen ja kestÀvÀ passeggiata on Eataly Toronton suunnittelun taustalla. TÀmÀn ajattoman rituaalin mukaan italialaiset juoksevat joka ilta pÀÀkadulle ja piazzaan kÀvelemÀÀn ja seurustella sekÀ pysÀhtyÀ joskus baareihin ja kauppoihin matkan varrella. TÀmÀ kokemussarja vaatii uuden, intiimin katuasteikon Bloorissa ja BayssÀ.

MehevÀ Erityinen Kasvatusrasia

Bloom

MehevÀ Erityinen Kasvatusrasia Bloom on mehevÀ erityinen kasvatusrasia, joka toimii tyylikkÀÀsti huonekaluna. Se tarjoaa sukulaisille tÀydelliset kasvuolosuhteet. Tuotteen pÀÀtarkoitus on tÀyttÀÀ halu ja vaalia sitÀ, joka asuu kaupunkialueilla, joilla on vÀhemmÀn viherympÀristöÀ. KaupunkielÀmÀÀn liittyy monia arjen haasteita. Se saa ihmiset jÀttÀmÀÀn luonteensa huomiotta. Bloomin tavoitteena on olla silta kuluttajien ja heidÀn luonnollisten toiveidensa vÀlillÀ. Tuotetta ei ole automatisoitu, sen tarkoituksena on auttaa kuluttajia. Sovellustuki antaa kÀyttÀjille mahdollisuuden toimia kasviensa kanssa, mikÀ antaa heille mahdollisuuden kasvattaa.