Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viinitarra

5 Elemente

Viinitarra ”5 Elemente” -suunnittelu on seurausta projektista, jossa asiakas luotti muotoilutoimistoon täysin ilmaisunvapaudella. Tämän suunnittelun kohokohta on roomalainen merkki “V”, joka kuvaa tuotteen pääideaa - viittä viinityyppiä, jotka on kietoutunut ainutlaatuiseen sekoitukseen. Etiketissä käytetty erityispaperi sekä kaikkien graafisten elementtien strateginen sijoittaminen provosoivat potentiaalista kuluttajaa ottamaan pullon ja pyörittämään sitä käsiinsä, koskettamaan sitä, mikä tekee varmasti syvemmän vaikutelman ja tekee suunnittelusta ikimuistoisemman.

Projektin nimi : 5 Elemente, Suunnittelijoiden nimi : Valerii Sumilov, Asiakkaan nimi : Etiketka design agency.

5 Elemente Viinitarra

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.