Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kytketty Kello

COOKOO

Kytketty Kello COOKOO ™, maailman ensimmäinen suunnittelija älykello, joka yhdistää analogisen liikkeen digitaaliseen näyttöön. Kellossa on erittäin siistien linjojen ja älykkäiden toimintojen ikoninen muotoilu. Älypuhelimen tai iPadin ensisijaiset ilmoitukset ovat kello. COOKOO App ™ -sovelluksen ansiosta käyttäjät voivat hallita kytkettyä elämäänsä valitsemalla, mitkä ilmoitukset ja hälytykset he haluavat vastaanottaa ranteeseensa. Mukautettavan COMMAND-painikkeen painaminen antaa kameran etäkäyttöön, musiikin toiston kaukosäätimellä, yhden painikkeen Facebook-sisäänkirjautumisen ja monia muita vaihtoehtoja.

Projektin nimi : COOKOO, Suunnittelijoiden nimi : CONNECTEDEVICE Ltd, Asiakkaan nimi : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Kytketty Kello

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.