Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kiinteistövälitystoimisto

The Float

Kiinteistövälitystoimisto Suunnittelemme tässä projektissa arkkitehtuuria, sisustusta ja maisemaa. Tapaus on ”Kiinteistövälitysvirasto”, kiinteistövälityksen nimi on [Sky villa], joten ajattele konseptia siten, että tapauksen nimi on lähtökohta. Ja projekti sijaitsee Xiamenin keskustassa, olosuhteet tukikohdan ympärillä ovat epäsuotuisat, vanhoja asuntoja ja rakennustyömaata, vastapäätä on koulu, maisemaa ei ympäröi. Loppujen lopuksi, käsitteellä [Float], vedä myyntikeskus 2F: n korkeudelle ja luo oma maisema, pinotason uima-allas, joten myyntikeskus tykkää kelluu vedessä ja kävijät menevät suuren pinta-alan yli. lampi ja myyntikonttorin pohjakerroksessa kävele takaportaita kohti ja mene myymälään. Rakenne on teräsrakennetta, rakennussuunnittelu ja sisustussuunnittelu pyrkivät yhdistämään tekniikkaa ja yhdistämään sen.

Projektin nimi : The Float, Suunnittelijoiden nimi : Kris Lin, Asiakkaan nimi : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Kiinteistövälitystoimisto

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.