Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Espressokeitin

Lavazza Tiny

Espressokeitin Pieni, ystävällinen espressokeitin tuo aito italialainen kahvikokemus kotiisi. Suunnittelu on iloisesti välimerellinen - koostuu muodollisista perusrakenteista - juhlitsee värejä ja soveltaa Lavazza-suunnittelukieltä pintakäsittelyssä ja yksityiskohtaisessa suunnittelussa. Pääkuori on valmistettu yhdestä kappaleesta ja sillä on pehmeät, mutta tarkasti hallitut pinnat. Keskiharja lisää visuaalista rakennetta ja etukuvio toistaa vaakateeman, joka esiintyy usein Lavazza-tuotteissa.

Projektin nimi : Lavazza Tiny, Suunnittelijoiden nimi : Florian Seidl, Asiakkaan nimi : Lavazza.

Lavazza Tiny Espressokeitin

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.