Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvinkeitin

Lavazza Idola

Kahvinkeitin Täydellinen ratkaisu kahvin ystäville, jotka etsivät kunnollista italialaista espresso-kokemusta kotona. Kosketusherkällä käyttöliittymällä, jolla on akustinen palaute, on neljä valintaa ja lämpötilan nosto-toiminto, joka tarjoaa räätälöityjä kokemuksia jokaiseen makuun tai tilanteeseen. Kone ilmoittaa puuttuvasta vedestä, täynnä korkkisäiliöstä tai kalkinpoiston tarpeesta lisävalaistujen kuvakkeiden avulla ja tippa-alusta voidaan säätää helposti. Suunnittelu avoimella hengellään, laadukkaalla pintakäsittelyllä ja hienostuneella yksityiskohdilla on Lavazzan vakiintuneen muotoisen kielen kehitys.

Projektin nimi : Lavazza Idola, Suunnittelijoiden nimi : Florian Seidl, Asiakkaan nimi : Lavazza.

Lavazza Idola Kahvinkeitin

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.