Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huonekalut Plus Tuuletin

Brise Table

Huonekalut Plus Tuuletin Brise Table on suunniteltu vastuuntunnolla ilmastomuutoksesta ja halu käyttää faneja ilmastointilaitteiden sijasta. Sen sijaan, että puhaltaa voimakkaita tuulia, se keskittyy tuntemaan viileyttä kiertämällä ilmaa myös ilmastointilaitteen sammuttamisen jälkeen. Brise Table -sovelluksella käyttäjät voivat saada tuulen ja käyttää sitä samalla myös sivupöydällä. Lisäksi se tunkeutuu ympäristöön hyvin ja tekee tilaa kauniimmaksi.

Projektin nimi : Brise Table, Suunnittelijoiden nimi : WONHO LEE, Asiakkaan nimi : Wonho Lee.

Brise Table Huonekalut Plus Tuuletin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.