Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pakattuja Cocktaileja

Boho Ras

Pakattuja Cocktaileja Boho Ras myy pakattuja cocktaileja, jotka on valmistettu hienoimmista paikallisista intialaisista alkoholijuomista. Tuotteessa on boheemilainen tunnelma, joka vangitsee epätavanomaisen taiteellisen elämäntavan, ja tuotteen visuaaliset esitykset ovat abstrakti kuva siitä summasta, jonka kuluttaja saa cocktailin juomisen jälkeen. Se on onnistunut saavuttamaan keskipisteen, jossa globaalit ja paikalliset tapaavat, missä ne sulautuvat muodostaen tuotteelle Glocal-tunnelman. Boho Ras myy puhdasta alkoholijuomaa 200 ml: n pulloissa ja pakattuja cocktaileja 200 ml: n ja 750 ml: n pulloissa.

Projektin nimi : Boho Ras, Suunnittelijoiden nimi : Abhijeet Thakur, Asiakkaan nimi : Abhijeet Thakur.

Boho Ras Pakattuja Cocktaileja

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.