Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taittuva Jakkara

Tatamu

Taittuva Jakkara Vuoteen 2050 mennessä kaksi kolmasosaa maan väestöstä asuu kaupungeissa. Tatamun taustalla oleva päätavoite on tarjota joustavia huonekaluja ihmisille, joiden tila on rajoitettu, mukaan lukien usein liikkuvat. Tavoitteena on luoda intuitiivinen huonekalu, jossa yhdistyvät lujuus ja erittäin ohut muoto. Ulosteen asettaminen vie vain yhden kiertymisliikkeen. Vaikka kaikki saranat ovat kestävää kangasta pitäen sen kevyenä, puiset sivut tarjoavat vakauden. Kun paine on kohdistettu siihen, jakkara vain vahvistuu, kun sen palat lukittuvat toisiinsa ainutlaatuisen mekanismin ja geometrian ansiosta.

Projektin nimi : Tatamu, Suunnittelijoiden nimi : Mate Meszaros, Asiakkaan nimi : Tatamu.

Tatamu Taittuva Jakkara

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.