Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rintakoru

Chiromancy

Rintakoru Jokainen henkilö on ainutlaatuinen ja omaperÀinen. TÀmÀ kÀy ilmi jopa sormiemme malleista. Piirretyt viivat ja kÀsiemme merkit ovat myös varsin omaperÀisiÀ. LisÀksi jokaisella henkilöllÀ on valikoima kiviÀ, jotka ovat laadultaan lÀhellÀ heitÀ tai yhteydessÀ henkilökohtaisiin tapahtumiin. Kaikki nÀmÀ ominaisuudet antavat ajattelevalle tarkkailijalle niin paljon opastavia ja houkuttelevia, ettÀ niiden avulla voidaan luoda yksilöllisiÀ koruja, jotka perustuvat nÀihin linjoihin ja yksittÀisten asioiden merkkeihin. TÀllainen koriste ja korut - muodostavat henkilökohtaisen taiteen koodisi

Korut

Angels OR Demons

Korut Todistamme jatkuvaa taistelua hyvÀn ja pahan, pimeyden ja valon, pÀivÀn ja yön, kaaoksen ja jÀrjestyksen, sodan ja rauhan, sankarin ja konna vÀlillÀ joka pÀivÀ. Riippumatta uskonnostamme tai kansallisuudestamme, meille on kerrottu tarina jatkuvista seuralaisistamme: enkeli istuu oikealla olkapÀÀllÀ ja demoni vasemmalla, enkeli vakuuttaa meidÀt tekemÀÀn hyvÀÀ ja kirjaa hyvÀt teot. HÀn paholainen vakuuttaa meidÀt tehdÀ pahaa ja pitÀÀ kirjaa pahoista teoistamme. Enkeli on metafori "superegolle" ja paholainen tarkoittaa "Id": tÀ ja jatkuvaa taistelua omatunnon ja tajuttomuuden vÀlillÀ.

Korut

Poseidon

Korut Suunnittamani korut ilmaisevat tunteeni. Se edustaa minua taiteilijana, suunnittelijana ja myös ihmisenÀ. Liipaisin Poseidonin luomiseen asetettiin elÀmÀni pimeimpinÀ tunteina, kun tunsin olevani peloissani, haavoittuvainen ja tarvitsevan suojaa. Ensisijaisesti suunnittelin tÀmÀn kokoelman kÀytettÀvÀksi itsepuolustukseen. Vaikka tÀmÀ ajatus on haalistunut koko projektin ajan, sitÀ on edelleen olemassa. Poseidon (kreikkalaisessa mytologiassa kÀytyjen maanjÀristysten jumala ja "Earth-Shaker") on ensimmÀinen virallinen kokoelmani, joka on tarkoitettu vahvoille naisille ja jonka tarkoituksena on antaa kÀyttÀjÀn tuntumassa voima ja itseluottamus.

Korut

odyssey

Korut Monomeerin odysseian perusajatuksena on laajojen, geometristen muotojen peittÀminen kuviollisella iholla. TÀstÀ syntyy selkeyden ja vÀÀristymisen, lÀpinÀkyvyyden ja piilottamisen vuorovaikutus. Kaikki geometriset muodot ja kuviot voidaan yhdistÀÀ haluttaessa, monipuolistaa ja tÀydentÀÀ lisÀyksillÀ. TÀmÀ kiehtova, yksinkertainen idea mahdollistaa lÀhes tyhjentÀmÀttömÀn mallisuunnitelman luomisen, joka sopii tÀydellisesti nopean prototyypin (3D-tulostus) tarjoamiin mahdollisuuksiin, koska jokaisella asiakkaalla voi olla tÀysin yksilöllinen ja ainutlaatuinen tuote (vieraile osoitteessa www.monomer). EU-kauppa).

Kosketuskangas

Textile Braille

Kosketuskangas Teollinen universaali jacquard-tekstiili, jota pidetÀÀn sokeana kÀÀntÀjÀnÀ. TÀtÀ kangasta voivat lukea ihmiset, joilla on hyvÀ nÀkö, ja se on tarkoitettu heille, jotka auttavat sokeita, jotka ovat alkaneet unohtaa tai joilla on nÀkövaikeuksia; jotta opitaan pistekirjoitusjÀrjestelmÀ ystÀvÀllisellÀ ja tavallisella materiaalilla: kankaalla. Se sisÀltÀÀ aakkoset, numerot ja vÀlimerkit. Ei vÀrejÀ. Se on harmaasÀvyinen tuote, jonka periaatteena ei ole valon havaitseminen. Se on hanke, jolla on sosiaalinen merkitys ja joka ylittÀÀ kaupalliset tekstiilit.

SilmÀlasit

Mykita Mylon, Basky

SilmÀlasit MYKITA MYLON -mallisto on valmistettu kevyestÀ polyamidimateriaalista, jolla on erinomainen yksilöllinen sÀÀdettÀvyys. TÀmÀ erikoismateriaali luodaan kerros kerrallaan SLS (Selective Laser Sintering) -tekniikan ansiosta. Tulkitsemalla uudelleen 1930-luvulla muodin mukaisen perinteisen pyöreÀn ja soikean pyöreÀn panto-lasin silmÀlasimuodon, BASKY-malli lisÀÀ uuden kasvot tÀhÀn silmÀlasikokoelmaan, joka oli alun perin suunniteltu kÀytettÀvÀksi urheilussa.