Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Laboratorion VedenpuhdistusjÀrjestelmÀ

Purelab Chorus

Laboratorion VedenpuhdistusjÀrjestelmÀ Purelab Chorus on ensimmÀinen modulaarinen vedenpuhdistusjÀrjestelmÀ, joka on suunniteltu sopimaan yksilöllisiin laboratorion tarpeisiin ja tilaan. Se toimittaa kaikentyyppistÀ puhdistettua vettÀ ja tarjoaa skaalautuvan, joustavan, rÀÀtÀlöity ratkaisun. Modulaariset elementit voidaan jakaa laboratoriossa tai yhdistÀÀ toisiinsa ainutlaatuisessa torni-muodossa, minimoimalla jÀrjestelmÀn jalanjÀlki. Haptiset sÀÀtimet tarjoavat erittÀin kontrolloitavia annosteluvirtauksia, kun taas valon halo osoittaa kuoron tilan. Uusi tekniikka tekee Chorusta edistyneimmÀn jÀrjestelmÀn, joka vÀhentÀÀ ympÀristövaikutuksia ja juoksevia kustannuksia.

Kellomessujen Esittelytila

Salon de TE

Kellomessujen Esittelytila Alustava tilasuunnittelu oli 1900m2, ennen kuin vierailijat tutustuivat 145 kansainvĂ€liseen kellomerkkiin Salon de TE: n sisĂ€llĂ€. Vierailijoiden mielikuvituksen luomiseksi ylellisestĂ€ elĂ€mĂ€ntyyliĂ€ ja romantiikasta kehitettiin ”Deluxe Train Journey” -periaate. Dramatisoinnin luomiseksi vastaanottokokoonpano muutettiin pĂ€ivĂ€ajoneuvoteemaksi, joka vietiin sisĂ€tilojen iltaisen juna-alustan kohtauksen kanssa elĂ€mĂ€nkokoisilla junavaunun ikkunoilla, jotka emittoivat tarinankerrontaa. ViimeisenĂ€ monitoiminen areena, jossa on vaihe, avautuu erilaisille merkkituotteille.

Matkailukohde

In love with the wind

Matkailukohde Linna, jota rakastaa tuuli, on 1900-luvun asunto, joka sijaitsee 10 hehtaarin maisemassa lÀhellÀ Ravadinovon kylÀÀ, aluetta Strandzan vuoren sydÀmessÀ. KÀy ja nauti maailmankuuluja kokoelmia, upeaa arkkitehtuuria ja inspiroivia perhejuttuja. Rentoudu idyllisessÀ puutarhassa, nauti metsÀ- ja jÀrvenrantakÀvelyistÀ ja tuntea satujen henki.

Matkailukohde

The Castle

Matkailukohde Linna on yksityinen projekti, joka aloitettiin kaksikymmentÀ vuotta sitten vuonna 1996 lapsuuden unelmasta rakentaa oma linna, sama kuin saduissa. Suunnittelija on myös arkkitehti, rakentaja ja maiseman suunnittelija. Hankkeen pÀÀideana on luoda paikka perheen virkistyskÀyttöön, kuten matkailukohde.

Koulutustuote

Shine and Find

Koulutustuote TÀmÀn tuotteen tÀrkein etu on oppimisen helppous ja muistin parantaminen. Shine and Find -palvelussa jokainen Constellation on tehty kÀytÀnnössÀ, ja tÀtÀ haastetta harjoitetaan toistuvasti. Se tekee kestÀvÀn kuvan mielessÀ. TÀllÀ tavalla oppiminen, kÀytÀnnöllinen ja opiskelu ja toistaminen, ei ole tylsÀÀ ja tekee kestÀvÀmmÀstÀ Muistista ja nautinnollisen. Se on erittÀin tunnepitoinen, vuorovaikutteinen, yksinkertainen, puhdas, minimaalinen ja moderni.

Hotelli

Yu Zuo

Hotelli TÀmÀ hotelli sijaitsee Dai-temppelin seinÀssÀ Tai-vuoren alaosassa. Suunnittelijoiden tavoitteena oli muuttaa hotellin muotoilua niin, ettÀ se tarjoaa vieraille rauhallisen ja mukavan majoituksen, ja samalla antaa vieraille mahdollisuuden kokea tÀmÀn kaupungin ainutlaatuinen historia ja kulttuuri. KÀyttÀmÀllÀ yksinkertaisia materiaaleja, vaaleita ÀÀniÀ, pehmeÀÀ valaistusta ja huolellisesti valittuja taideteoksia, tila nÀyttÀÀ tunnetta sekÀ historiasta ettÀ nykyajasta.